Jurek

Garantiadministratör till vår kund i Mörby, Stockholm

Har du tidigare erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter och trivs i en roll där du får arbeta med garantiärende i nära kontakt med både kollegor och kunder?

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som garantiadministratör arbetar du tillsammans med tre kollegor och har nära kontakt både med kunder, säljare och teknikavdelningen. Du ansvarar för att svara mot kundens garantiärenden där du också hanterar administration rörande ärendet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 

• Ansvarar för hanteringen av inkommande garantiärenden från återförsäljare

• Godkänna garantiärenden enligt givna riktlinjer

• Se över backlogg rörande reservdelar

• Arbete i nära samarbete med ekonomiavdelningen, gällande fakturor och kreditnotor

• Registrera ärenden och fakturor i kundregister

• Övriga administrativa uppgifter kommer också tillkomma

 

 

Vi söker

Vi söker dig med några års administrativ erfarenhet, med fördel från garantiärenden. Kanske har du erfarenhet som garantiadministratör eller från Försäkringskassan, försäkrings- eller kreditbolag?

 

Du trivs i en administrativ roll och har en god servicevana. Det ligger naturligt för dig att arbeta på ett noggrant och strukturerat sätt och du har ett eget driv och är självgående i ditt arbete. I rollen kommer du ha mycket kontakt mot ekonomiavdelningen och det underlättar om du har en grundläggande förståelse för debit och kredit.

 

Har du arbetat i SAP sedan tidigare är ser vi det som meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Detta är en spännande utmaning för dig som vill utvecklas administrativt hos vår kund som har sitt kontor nära Mörby Centrum.

 

Du kommer vara anställd som konsult hos Jurek Talents och uppdraget löper tillsvidare. Vi ser gärna start så snart som möjligt. men tar hänsyn till eventuell uppsägningstid. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Område: Danderyd

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Garantiadministratör till vår kund i Mörby, Stockholm