Jurek

HR-administratör sökes till universitet i Stockholm

Just nu söker vi en HR-administratör som kommer att arbeta med administrativa personalfrågor. Är du tillgänglig omgående och har tidigare erfarenhet av personaladministration? Välkommen in med din ansökan!


Arbetsbeskrivning
I rollen som HR-administratör kommer du hantera förekommande personaladministrativa ärenden och vara ett stöd till medarbetare och chefer i frågor som rör lön och anställningar samt skapa underlag för behörigheter i lönesystemet. Du kommer att arbete med att registrera anställningar, hantera arvoden och timersättningar i lönehanteringssystemet Primula. Du kommer att ansvara för att registrera sjukskrivningar för den centrala ledningsadministrationen och sköta arkivering av underlag vid behov. 


Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, initiativtagande och gillar att ta ansvar. Vidare söker vi dig som är social och som kan arbeta självständigt och i samarbete med andra samt har en förmåga att utveckla administrativa processer och rutiner. Andra krav för tjänsten är:

• Eftergymnasial utbildning inom personaladministration 
• Minst 1 års erfarenhet av personaladministrativt arbete
• Goda tal- och skrivkunskaper i svenska och engelska
• Tidigare erfarenhet av arbete inom personaladministration
• Goda kunskaper i MS Office samt erfarenhet av arbete i lönesystem

Meriterande är om du har:
• Tidigare erfarenhet av personaladministrativt arbete inom statlig eller offentlig sektor företrädesvis inom högskola eller universitet
• Erfarenhet i systemen Primula & PA-webben


Vad vi erbjuder
Ett konsultuppdrag som omfattar heltid i Stockholm. Förväntat startdatum för uppdraget är så snart som möjligt och löper i sex månader med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 mars

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-administratör sökes till universitet i Stockholm