Jurek

Framåtsträvande COO till Tre Ekonomer

Är du en senior redovisningskonsult/redovisningschef med ledarerfarenhet, som vill utvecklas och anta utmaningen med ett större helhetsansvar för en verksamhet? Då kanske rollen som COO på Tre Ekonomer är nästa steg för dig!


Arbetsbeskrivning

I rollen som COO får du ett helhetsansvar för den operativa delen av kontorens verksamhet. Dina närmaste medarbetare är två teamledare, som ska bli tre. COO kommer att ha det yttersta personalansvaret och medarbetar- och lönesamtal gör du tillsammans med teamledarna.

I ditt ansvar ingår även kompetensplanering och genomförande av utbildningsplanen. Du driver medarbetarnas förmåga att använda byråns verktyg, program och portaler effektivt både i de interna processerna och tillsammans med kund. Tjänsten innefattar också ansvar för verksamhetens kvalitetssäkring gentemot kund och myndighet.

COO är ansvarig för Ledningsgruppen och rapporterar till VD. Tjänsten är placerad i representativa lokaler i centrala Stockholm.


Vem är du?

Vi tror att du idag arbetar som senior redovisningskonsult eller som redovisningschef. Du har tidigare haft personalansvar, erfarenhet av att leda medarbetare och vill utvecklas och anta utmaningen med ett större helhetsansvar för en verksamhet.

Du är duktig på att få medarbetarna att känna förtroende för det du säger och gör. Din inställning är att få medarbetarna att utvecklas, både som individer och i sin yrkesroll. Du utstrålar engagemang, är kommunikativ och kompromissar inte med kvaliteten i det som skall göras.

För att lyckas i rollen tror vi att du är nyfiken och vill förbättra och förenkla. Du gillar kundkontakt och förstår hur viktigt det är att bygga relation till kunderna. Vidare strävar du alltid efter att arbeta proaktivt.


Du erbjuds

I rollen som COO på Tre Ekonomer blir du en del av ett etablerat varumärke förknippat med trygghet och förtroende. Tre Ekonomers medarbetare är kärnan i organisationen och varje medarbetares unika personlighet och kompetens har lagt grunden till byråns framgång. Tillsammans får du vara med och driva och utveckla byråns verksamhet för att fortsätta ligga i framkant i en ständigt föränderlig omvärld.

I den här rekryteringen samarbetar Tre Ekonomer med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten

Tre Ekonomer är en etablerad redovisningsbyrå som grundades 2005 och har idag ett 20-tal medarbetare i Stockholm och Göteborg. Här arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och följer REKO:s riktlinjer för kvalificerade redovisningstjänster. Företagets kvalitetssystem TREKO revideras av SRF. Kundernas förtroende för oss är avgörande. Nyckelord är kompetens, kvalitet, engagemang och relation. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.treekonomer.se.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Emelie Baeckström
073-745 06 46Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 januari

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Framåtsträvande COO till Tre Ekonomer