Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till bolag i City

Vill du arbeta på en arbetsplats med högt i tak, driv och engagemang? Då kan du vara den vi söker till till vår kunds redovisningsgrupp! Med cirka 14 000 medarbetare är vår kund en av norra Europas största utbildningsföretag och man är verksam i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning.

 

 

Arbetsbeskrivning
Som intäktsekonom blir du del av teamet ekonomiservice som är ett Shared service center för koncernens dotterbolag i Sverige. Redovisningsgruppen består utav 15 personer som arbetar med intäktshantering, fakturering, redovisning och bokslut för ca 35 juridiska bolag samt 350 enheter inom koncernen.

 

Som intäktsekonom kommer dina arbetsuppgifter att bestå av fakturering, bokning av betalningar, avstämningar samt bokslutsanalyser för ett antal av koncernens dotterbolag. Du kommer även att agera som support och stöd till enheterna samt ha ett nära samarbete med verksamhetskontrollers.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Vi tror att du har minst två års arbetslivserfarenhet inom leverantörs- eller kundreskontra och om du har arbetat med löpande bokföring och bokslut är detta meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och vi ser gärna att du har kunskaper i Jeeves.

 

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och som person är du positiv, självständig och initiativtagande. Vidare är du prestigelös, flexibel samt har lätt för att samarbeta.

 

 

Du erbjuds
Du erbjuds en rolig arbetsplats med högt i tak, driv och engagemang. Tjänsten är placerad på kundens huvudkontor i Stockholm City och du kommer att rapportera direkt till gruppchef.

 

Du kommer att vara anställd som konsult hos Jurek i 3 månader för att sedan bli överrekryterad till vår kund.

 

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Frida Gylner på frida.gylner@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till bolag i City