Jurek Bemanning

Framåtlutad och nytänkande HR-chef till DEKRA-bolagen

En framåtlutad och nytänkande HR-strategi är A och O i DEKRAs arbete för att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom branschen. Är du vår nya HR-chef som kan vidareutveckla den starka företagskulturen, där entreprenörsanda och affärsmässighet står i fokus? Tillsammans ska vi hitta nya vägar att nå morgondagens stjärnor på arbetsmarknaden och vi ska ha fantastiskt kul på vägen! Stämmer detta in på dig så kan du vara den vi söker.

 

 

Som HR Chef kommer du att arbeta med alla tre DEKRA-bolagen i Sverige med totalt 650 medarbetare runtom i landet. Anställningen kommer vara i moderbolaget, DEKRA Sweden AB, och du kommer att utgå från kontoret i Solna. I dagsläget finns en HR-Generalist placerad i Göteborg som du kommer vara ansvarig för och tillsammans bildar ni team HR på DEKRA – ett team i världsklass!

 

 

Du är ansvarig för att ta det strategiska och operativa HR-arbetet till en ny nivå där du ständigt arbetar nära organisationens ledare och affären. I syfte att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom branschen kommer stort fokus ligga på att styra upp processer kring rekrytering och Employer Branding tillsammans med marknad. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt med rekryteringsprocessens olika delar där du är med och skapar en första klassens upplevelse, både för kandidater och rekryterande chefer.

 

Du kommer utöver ovan ansvara för övriga processer inom HR-området såsom;

  • lönebildningsprocessen med lönekartläggning och lönerevision
  • arbetsrätt, fackliga förhandlingar m.m.
  • arbetsmiljö
  • ledarutveckling
  • kompetensutveckling, karriärvägar m.m.

Du kommer under året implementera ett nytt HR-system och säkerställa utbildning av organisationens ledare inom detta. Vidare kommer du att säkerställa att HR-frågorna har en tydlig plats på ledningsnivå och är i samklang med DEKRAs affärsmål.

 

 

Vi söker dig som har en utbildning inom PAO eller motsvarande och har tidigare arbetat i en liknande roll. Du har god förståelse för HR-processens olika delar och trivs i att arbeta i en rådgivande roll. Som ytterst ansvarig värderar vi dina personliga egenskaper högt som bör andas god samarbetsförmåga, lyhördhet och affärsmässighet. Att du gillar att arbeta i team ser vi som en självklarhet, men du har samtidigt inga problem med att agera din egen "projektledare" – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

 

 

Välkommen med din ansökan – tillsammans vill vi skapa en framgångssaga!

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity AB en del av JUREK. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Cecilia Hasslev, 073-341 41 98, cecilia.hasslev.billing@jurek.se.

 

 

Om Dekra

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Vi finns i hela Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 45 000 medarbetare i 60 länder. Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. 

 

 

Område:
Solna
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Cecilia Hasslev 
0733414198
cecilia.hasslev.billing@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 6 juni . Arbetsort : Solna . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Framåtlutad och nytänkande HR-chef till DEKRA-bolagen