Jurek

FP&A Analyst till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu två FP&A analyst med fokus mot den finska/danska och den norska marknaden. Du kommer vara delaktig i en rad olika projekt för att effektivisera och standardisera rapporteringen samt automatisera ERP systemet. Du kommer även ges möjlighet att driva arbetet vid budget- och forecastarbetet. Övriga projekt kan vara fokuserade mot diverse investeringsbeslut samt headcount. Du kommer ingå i ett team på fem personer och rapportera till senior FP&A analyst samt till respektive lands finanschef.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Budget och forecast

• Månad- och kvartalsrapportering

• Utveckla styrningsprocesser

• Automatisera av ERP-system

• Utveckla processer och rapportering

• Standardisera processer

• Bistå övrig ekonomifunktion med underlag.

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du troligen en bakgrund inom redovisning och analys och är van vid att jobba i en internationell miljö. Du har även erfarenhet av rapportering och har varit delaktig i budgetarbetet. Vi tror att du idag jobbar som Jr Business/Financial controller eller som revisorsmedarbetare. Som person är du nyfiken, driven och trivs bäst i organisationer där man ta egna initiativ. Du har erfarenhet av att jobba i olika ekonomisystem och du har gedigna kunskaper inom Excel.  

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett hyrköps uppdrag där du börjar som konsult och där du efter 6 månader kan bli överrekryterad till vår kund. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm och ser gärna en start snarast möjligen, alternativt i augusti. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb FP&A Analyst till internationellt bolag