Jurek Bemanning

Linklaters söker junior biträdande jurist

Om verksamheten

Linklaters lämnar juridisk rådgivning till världens ledande företag, finansiella institutioner och statliga organisationer i deras mest komplexa transaktioner och ärenden. Med 29 kontor i de främsta affärs- och finanscentra, levererar Linklaters en unik service till klienter över hela världen. Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med lokal närvaro i Norden. Läs mer om Linklaters: www.linklaters.com.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i arbetsgruppen M&A Real Estate och arbeta som biträdande jurist i en internationell och utmanande arbetsmiljö tillsammans med skickliga och engagerade kollegor. Vi ger dig möjligheten att bli en affärsjurist i världsklass och du kommer att arbeta med några av marknadens största bolag i deras mest komplexa affärer. Du kommer även att lära känna och arbeta med kollegor på våra kontor runt om i världen och åka på globala utbildningar, bygga ett internationellt nätverk samt lära av de främsta experterna.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tagit en juristexamen, alternativt är i slutet av din tingstjänstgöring samt har mycket goda betyg. Som person är du driven, ambitiös samt affärs- och lösningsorienterad. Vidare är du flexibel med en god samarbets- och kommunikationsförmåga, du trivs med att arbeta i ett högt tempo utan att ge avkall på noggrannheten. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du erbjuds

Din arbetsplats kommer vara i ljusa kontor beläget i centrala Stockholm där en familjär stämning råder. Du erbjuds en mycket intressant tjänst på en global advokatbyrå med stora utvecklingsmöjligheter, via utbildningar och praktisk erfarenhet av transaktioner med en internationell dimension. Inom tjänsten ingår generösa förmåner samt möjlighet till secondment framåt i karriären.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Linklaters med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ulriikka Uittomäki tel: 0766 33 14 40.Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Linklaters söker junior biträdande jurist