Jurek

Förvaltningsassistent till uppdrag i Stockholm

I rollen som förvaltningsassistent arbetar du med kvalificerad support till ett team inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Du kommer att stötta 14 förvaltare i den löpande dagliga verksamheten såväl som på ett övergripande plan i olika ärenden.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande men begränsas inte till;

• Administrativt stöd till förvaltare

• Administrera försäkringsärenden

• Telefonkontakt med kunder

• Uppdatering av underhållsplaner

• Informationsutskick till föreningar

• Övrig administration och support

 

Vem söker vi

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av en liknande roll och meriterande om du har erfarenhet inom bygg- eller fastighetsbranschen. Du har en bakgrund inom kvalificerad administration och minst en gymnasieexamen. Som person är du serviceinriktad, noggrann, strukturerad och ordningsam. Du har lätt för att skapa goda relationer, har en förmåga att vara initiativtagande samt arbetar självständigt och ansvarstagande. Vidare har du ett stort kundfokus och arbetar kundorienterat gentemot både kunder och kollegor.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering och för att vara rätt för rollen är du en teamorienterad person. Du har ett stort engagemang i det du tar dig an och tycker om att självständigt driva dina arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketen och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vår kund med Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se. Stämmer du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Förvaltningsassistent till uppdrag i Stockholm