Jurek

Fastighetsekonom sökes till kommun i Stockholm

Har du ett intresse för fastigheter? Brinner du för ekonomi och att göra analyser och har minst tre års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning? 

 

Då kan det vara dig vi söker!

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Fastighetsekonom hos vår kund kommer du att ha möjlighet att vara delaktig i den långsiktiga planering av lokalförsörjning. Stor vikt kommer att läggas vid analys och prognosarbete samt upprättande av ekonomiskt underlag till hyresavtal. Du kommer också att vara delaktig inför våra hyresförhandlingar samt arbeta i vårt fastighetssystem.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är proaktiv, strukturerad och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Du motiveras av att fördjupa dig i detaljer, samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken och se hela verksamhetsområdet och dess möjligheter. Du är analytisk och lösningsfokuserad med en stor vilja och förmåga att stödja och ge verksamheterna en god service.

 

Du är en god skribent och duktig förhandlare och kan ta egna initiativ. Arbetet ställer krav på att du är självgående och att du trivs med att självständigt stödja ditt verksamhetsområde, samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper. Du kan bidra till verksamhetens utveckling och till att skapa en god arbetsmiljö.

 

Du ska också uppfylla följande;

• Högskoleutbildning inom fastighetsekonomi eller annan likvärdig utbildning

• Minst 3 års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning

• Kunskaper i hyresjuridik 

 

 

Du erbjuds

Tjänsten är på heltid 100% (40 h/v) med en tillsvidareanställning. Placering: Stockholm. Uppdraget startas igång omgående med möjlighet till förlängning. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Botkyrka

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Botkyrka . Publicerat : 17 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Fastighetsekonom sökes till kommun i Stockholm