Jurek

Financial Controller till Kista med chans till fast anställning

Till vår kund, ett expansivt bolag inom medicinsk utrustning och apoteksvaror söker vi nu en financial controller som vill bli del av en dynamisk arbetsmiljö med familjär känsla. Gillar du att skapa struktur och arbeta i en föränderlig miljö med fokus på kvalitet och vill ta nästa steg i karriären till rollen som financial controller? Då ska du söka denna spännande tjänst!

Detta är ett initialt ett konsultuppdrag med start omgående på 6-12 månader som sedan övergår i en fast tjänst direkt hos kund om samarbetet fungerar bra. Du kommer vara placerad på kundens huvudkontor i Kista och du kommer rapportera till senior financial controller.

Bolaget är i en tillväxtfas både organiskt och genom förvärv och har även verksamhet i samtliga nordiska länder samt Baltikum.


Arbetsuppgifter

Du kommer bli en del av ett team på totalt 8 personer på ekonomiavdelningen. I rollen som financial controller kommer du även ha ett tätt samarbete med shared servicecenter som sköter den löpande bokföringen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
• Kassaavstämningar
• Bankavstämningar
• Bokslutsarbete, upprättande av månadsbokslut
• Resultatavstämningar
• Rapportering och analys av resultat


Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial ekonomisk utbildning med inriktning redovisning och minst 3 år relevant erfarenhet.  Du har ett gott siffersinne och en analytisk förmåga kombinerat med noggrannhet. Du talar och skriver på både svenska och engelska flytande. Du har goda Excel kunskaper och har du erfarenhet från Navision är det ett plus. Har du dessutom erfarenhet av producerande bolag är det meriterande

Som person är kommunikativ, serviceinriktad och driven. Vidare är du självständig och framåtlutad med en positiv och öppen inställning. Om du dessutom uppskattar en innovativ företagskultur och vill arbeta i ett bolag som hjälper människor till bättre liv, så kanske detta är rollen för dig.


Du erbjuds

En roll som financial controller i ett innovativt och växande bolag med högt i tak och härliga kollegor. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper 6-12 månader och därefter har du möjligheten till fast tjänst om samarbetet har fungerat bra.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 
Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Financial Controller till Kista med chans till fast anställning