Jurek

Fastighetscontroller - Gör skillnad i Botkyrka kommun!

Vill du ha meningsfulla arbetsuppgifter som gör skillnad i människors liv? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom!

 

Botkyrka kommun är den sjätte största kommunen i Stockholms län och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Vårsta och Grödinge. Vi är en kommun som värnar om hållbarhet och en trygg och säker miljö för Botkyrkaborna. Här får du möjlighet att vara med och bygga och förvalta hållbara och klimatsmarta lösningar.

 

Just nu söker vi en engagerad och analytisk Fastighetscontroller till vår Teknik- och fastighetsförvaltning. Som Fastighetscontroller kommer du att ha stora möjligheter att påverka både vår och kommunens verksamhet med fokus på ekonomi och fastigheter. Du kommer att ansvara för analys, rapportering och prognosarbete samt vara delaktig i budget- och årsplanering för vår verksamhet.

 

Tjänsten och arbetsuppgifterna

I rollen kommer du att samarbeta med våra ekonomiska förvaltare, verksamhetschefer och ledningsgruppen för fastighetsverksamheten. Du kommer även att ha nära samarbete med projektcontroller, investeringscontroller och lokalstrateger inom kommunen. Hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade och kunniga kollegor, där fokus ligger på att leverera resultat och uppfylla våra medborgares behov. Vi arbetar både självständigt och i nära samverkan med varandra.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna en högskoleutbildning inom ekonomi, kanske med inriktning mot fastighetsekonomi. Vi värdesätter också kunskaper och erfarenheter förvärvade på annat sätt, så länge du är rätt person för tjänsten. Du behöver vara proaktiv, strukturerad och ha god pedagogisk förmåga. Kommunikation är en viktig del av rollen då vår skriftliga rapportering går till både politiker och kommunledning. Du deltar också i fastighetsverksamhetens ledningsgrupp. Av dessa skäl är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

 

Vi ser att du har en analytisk och lösningsfokuserad approach i ditt arbete. Du har förmågan att både fördjupa dig i detaljer och se helheten i verksamheten. Du är självgående och trivs med att självständigt stödja ditt verksamhetsområde och dina kollegor på ekonomiavdelningen. Du har också en vilja att dela med dig av dina kunskaper och bidra till verksamhetens utveckling.

 

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll där du får vara med och påverka både vår och Botkyrkas framtid. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och engagerad organisation med fokus på hållbarhet och samhällsnytta.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2024-02-18! För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Botkyrka

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Botkyrka . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Fastighetscontroller - Gör skillnad i Botkyrka kommun!