Jurek

Ekonomiassistent till kortare uppdrag

Är du en driven och ambitiös Ekonomiassistent som trivs i ett snabbväxande bolag med högt tempo? Värdesätter du ett öppet och hjälpsamt klimat där du får möjlighet att utmanas i en flexibel miljö? Vill du arbeta i en rolig och framåt atmosfär mitt i city – då har vi tjänsten för dig!

 

 

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett öppet och hjälpsamt team på 6 personer. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

 

• Leverantörsreskontra

• Kontering

• Faktura administration

• Posthantering etc.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som troligen har jobbat 1-2 år med liknande arbetsuppgifter och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i Jeeves.

 

Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper, då vi ser att du har god social kompetens, samarbetsförmåga och gärna tar egna initiativ. Du värdesätter noggrannhet och flexibilitet samt trivs i en framåt atmosfär. Du kommer att arbeta i ett börsnoterat bolag och bör därför trivas med att jobba mot tydliga deadlines.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som Ekonomiassistent inom en tillväxtkoncern där du får stor möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenheter. Du kommer att tillhöra ett positivt och proaktivt ekonomiteam i ett öppet och hjälpsamt klimat. Kontoret är beläget vid Östermalmstorg.

 

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 3-6 månader under och att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning. Start är omgående. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till kortare uppdrag