Jurek Bemanning

Familjebostäder söker en junior inköpare

Familjebostäder, del av Stockholms stad, äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Vi jobbar för dagens och morgondagens kunder med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus. Vi är ett bostadsbolag i tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder.

Välkommen att bli en av oss!

Dina arbetsuppgifter

Som junior inköpare ingår det i dina arbetsuppgifter att arbeta med inköp utifrån inköpsprocessen och upphandlingslagstiftningen. Inköpen sker främst genom direktupphandling, förnyad konkurrensutsättning och avrop från ramavtal. Du kommer att få hantera och analysera inköpsbehov utifrån olika system enskilt, eller i samarbete verksamhetens beställare.

I rollen ingår det också att arbeta tillsammans med andra roller på enheten och du får fortlöpande hålla dig uppdaterad inom upphandlingslagstiftningen. Du driver eller delta i projekt samt arbetar med administrativa arbetsuppgifter tex. diarieföring.

Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som är i början av din karriär som inköpare/upphandlare. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med inköp och upphandling i minst 6 månader genom anställning eller praktik. Du har en relevant utbildning för tjänsten, exempelvis inom bygg, teknik, juridik, ekonomien eller en YH-utbildning inom inköp och upphandling, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har även relevanta kunskap inom lagen om offentlig upphandling (LOU).

Personliga egenskaper

Som person är du trygg i dig själv. Du har integritet, är prestigelös och vet vilka regler och värderingar som gäller i en offentlig verksamhet. Du är tydlig, strukturerad och har god analytisk förmåga. God planering, noggrannhet och lösningsorientering är faktorer som du vet ger dig kontroll på tid, resurser och kostnad. Du är kommunikativ och har lätt för att både skapa och upprätthålla goda kontakter med externa leverantörer/entreprenörer, dina kollegor, samt interna beställare inom Familjebostäder.

För att lyckas i rollen är det också viktigt att kunna arbeta strukturerat, följa policys och riktlinjer samt arbeta efter Familjebostäders värdegrund EKAN.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du erbjuds

Du tillhör ekonomiavdelningen och ingår i enheten Inköp- och Upphandling. Du rapporterar till enhetschefen tillika Inköps- och upphandlingschef, och din placering är på huvudkontoret i Hammarby Sjöstad. Du får ett stort eget ansvar och blir en viktig person på bolaget. Familjebostäder erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, goda anställningsvillkor och för rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdagen är den 2018-04-30. Jurek Rekrytering & Bemanning hanterar urvalet och efter sista ansökningsdagen presenteras utvalda kandidater till Familjebostäder.

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

eller på telefon 073 70 771 70.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Familjebostäder söker en junior inköpare