Jurek Bemanning

Biträdande jurist till Ackordscentralen

Om verksamheten

Ackordscentralen har alltsedan 160 år hjälpt företag med betalnings- eller lönsamhetsproblem. Idag är vi en rikstäckande organisation med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristianstad, Borås och Umeå.

 

För mer information, se Ackordscentralens hemsida: www.ackordscentralen.se.

 

Vi söker nu ytterligare en biträdande jurist till vårt kontor i Stockholm. Kontoret består av 14 medarbetare, varav 8 är jurister.

 

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist kommer du att biträda Ackordscentralens konkursförvaltare och rekonstruktörer i deras arbete med obeståndsärenden; konkurser och företagsrekonstruktioner samt i övriga ärenden såsom likvidationer m.m. Du kommer även självständigt att handlägga ärenden. Du kommer att vara delaktig i hela ärendeprocessen, upprätta inlagor till domstol samt andra juridiska dokument, utföra rättsutredningar, delta i domstolsförhandlingar och ha löpande möten och kontakter med exempelvis ställföreträdare, anställda, borgenärer, banker m.fl.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen, goda akademiska meriter, i synnerhet inom det civilrättsliga området, samt ett intresse för bolags- och obeståndsrätt. Tingstjänstgöring eller annan arbetslivserfarenhet är meriterande, men inte nödvändigt.

 

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Vidare har du intresse för ekonomi och affärer samt förståelse för hur bolag fungerar. Som person är du utåtriktad, driven och självständig.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll med varierande och stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Stockholmskontoret är beläget i vackra lokaler på Strandvägen.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

 

 

Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan och dina betyg så snart möjligt.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Agnes Smedberg

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 augusti

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Biträdande jurist till Ackordscentralen