Jurek

Fackförbundet Scen & Film söker förhandlingschef

Förhandlingschefen på fackförbundet Scen & Film går vidare till nytt uppdrag och vi söker en efterträdare som kan bidra till förbundets fortsatta utveckling. Är du en skicklig förhandlare samtidigt som du är en entusiasmerande ledare som trivs med många kontaktytor, och delar vår vision om att vi tillsammans skapar bättre villkor inom scen- och film? I så fall ser vi gärna att du söker tjänsten!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som förhandlingschef ingår förhandling av kollektivavtal och enskilda ärenden samt ansvar för att leda och utveckla vår juridiska rådgivning och hantering av medlemsärenden. Fackförbundet Scen & Film har i dag 15 kollektivavtal med motparter inom scen och filmområdet. Det ligger också i rollen att följa den politiska utvecklingen och lagstiftningen inom det arbetsrättsliga området på nationell och EU-nivå samt aktivt delta i påverkansarbete på området. Förhandlingschefen har det övergripande ansvaret för förbundets förhandlingsverksamhet men tjänsten är i stora delar operativt förhandlingsarbete.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och minst tio års arbetslivserfarenhet. Du har lång erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och förhandlingar mellan arbetsmarknadens parter. Du är en skicklig jurist med stor förhandlingsvana av kollektivavtal och enskilda arbetsrättsliga ärenden både inom verksamheter och i domstol. Du bör även ha god kännedom om pensions- och omställningsfrågor. För att lyckas i rollen bör du ha gedigen erfarenhet av arbetsledning. Du är en entusiasmerande ledare med förmåga att etablera och bibehålla relationer, du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du är prestigelös, lösningsorienterad, strukturerad och noggrann och har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Du bör utöver svenska ha goda kunskaper i engelska.

 

 

Du erbjuds

Du möter en engagerad organisation, där vi hjälps åt över kompetensgränserna. Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Du erbjuds en central roll på förbundet som står inför en rad utmaningar för framtiden och som verkar i en bransch i ständig förändring. Du ansvarar för förhandlingsfrågor gentemot förbundsstyrelsen, rapporterar till Scen & Films förbundsdirektör, sitter med i Scen & Films ledningsgrupp och leder en grupp arbetsrättsjurister och rådgivare/förhandlare.

 

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande, sista ansökningsdag den 29 augusti 2021

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Scen & Film med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

 

Tillträde och lön efter överenskommelse

 

 

Om Verksamheten

Fackförbundet Scen & Film är ett fackförbund och yrkesorganisationen för professionellt yrkesverksamma inom scen-, film- och tv-området. Förbundet organiserar konstnärlig, teknisk och administrativ personal och har ca 8 700 medlemmar med olika anställningsformer. Scen & Films kansli har ca 24 anställda och ligger centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm.

 

Läs mer på www.scenochfilm.se

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 juli

Kategorier : Chef & Ledning Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Fackförbundet Scen & Film söker förhandlingschef