Jurek

Senior Accountant till Chiesi Pharma AB

Vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med ett härligt, Nordiskt Finans-team och vara en del av entreprenöriell miljö på ett värderingstyrt läkemedelsföretag!

 

I denna roll kommer du att arbeta som Senior Accountant på Chiesi, där du kommer att ingå i ett finansteam om åtta personer där hjälpsamhet, nyfikenhet och generositet är viktiga grundpelare. Finansteamet består av funktionerna Accounting, Supply Chain och Controlling. I din roll kommer du att ansvara för den dagliga redovisningen och rapporteringen i de nordiska länderna. Du får även möjlighet att delta i olika spännande projekt och i hög grad vara med och bidra till företagets hållbarhetsmål.

 

Dina huvudsakliga ansvarsområden

• Löpande bokföring och avstämning

• Månatlig lagerbokning i samarbete med controlling

• Månatlig Treasury rapportering

• Månads- och årsbokslut

• Momsredovisning i Sverige samt ta fram månatliga momsunderlag för filialerna

• Intrastatrapportering i Danmark

• Samordna arbetet gentemot den nya GCN-hubben (som assisterar vid månadsbokningar/avstämningar)

• Delaktig i prognos- och budget

• Delaktig i revisionen av Sverige och Norge

• Assistera vid upprättande av årsredovisning för Sverige

 

Vi söker dig som är pålitlig, strukturerad, självgående och har en lösningsorienterad och positiv inställning. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och tidigare erfarenhet av bokslutsarbete samt gärna erfarenhet kring löneredovisning. Har du tidigare arbetat i SAP och/eller mot nordiska filialer, ser vi det som meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Du erbjuds en plats i fina lokaler på Klara Norra kyrkogata med möjlighet till distansarbete, där policy är minst 2 dagar/vecka på kontoret. Tjänsten är ett vikariat på ett år.

 

I denna rekrytering samarbetar Chiesi Nordic med Jurek Recruitment and Consulting. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om oss

Chiesi är ett internationellt, familjeägt, forskningsorienterat och biofarmaceutiskt bolag, som med över 85 års erfarenhet utvecklar och marknadsför terapeutiska lösningar inom respiratoriska sjukdomar, ovanliga sjukdomar och specialistvård. Vårt övergripande mål är att förbättra människors livskvalitet och att agera ansvarsfullt i relation till både samhälle och miljö. En stark familjekoppling och engagemang för hållbarhet präglar Chiesi. Vi är stolta över vår certifiering som B Corp, ett erkännande av den höga standard vi håller i relation till social och miljömässig hållbarhet.

 

Den nordiska organisationen påbörjade sin resa 2014, och har ungefär 100 anställda i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Det nordiska kontoret ligger i centrala Stockholm samtidigt som vår forskningsenhet är förlagd i anslutning till campus på Karolinska Institutet. Vi håller mångfald, en inkluderande arbetsmiljö och jämlika möjligheter högt. Vi är en global familj bestående av olikheter ifråga om kultur, kön, ålder, etnicitet, förmåga, sexuell läggning och många andra berikande variationer.

 

Läs mer om Chiesi på www.chiesipharma.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Accountant till Chiesi Pharma AB