Jurek Bemanning

Erfarna utredare sökes

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi ser just nu att vi har ett ökat behov hos en av våra kunder inom offentlig verksamhet som söker erfarna utredare och därför söker vi dig som vill arbeta som konsult. Uppdragen är oftast 6 månader eller längre. Omfattningen kan både vara heltid eller deltid.


Arbetsbeskrivning

Tjänsten som utredare varierar men innebär oftast att beskriva, ta fram dokumentation till rapporter, analysera, identifiera och ta fram förbättringsförslag. Du kommer att arbeta i tekniska projekt och arbetar självständigt med att planera, leda och genomföra arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan utbíldning inom relevant område. Alternativt har du motsvarande förvärvad erfarenhet. Du har även minst 3-5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som utredare och har arbetat i projektform. Du har goda kunskaper i MS Office och det är meriterande om du har kunskap om projektledning och projektmetodik (exempelvis PROPS, XLPM). Som person är det viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga och att du är analytisk, strukturerad och kan arbeta självgående. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Du erbjuds

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Observera att annonsen ej avser en specifik tjänst utan är en generell annons för framtida uppdrag som utredare. Du är varmt välkommen med din ansökan idag då urval kommer att ske löpande. CV önskas på svenska där det tydligt framgår hur du arbetat som utredare och som visar på din kunskap. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på mailadress my.bergdahl@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfarna utredare sökes