Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till utvecklande uppdrag, Kungsbacka

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som är ute efter en spännande utmaning på ett trevligt kontor i centrala Kungsbacka. I din roll som redovisningsekonom kommer du att ha det övergripande ansvaret för månads- samt årsbokslut gällande såväl färdigställande samt dokumentation. Utöver detta ingår också löpande likviditetsplanering samt likviditetskontroll inför delårs- samt årsbokslut, betalningar, samt omsättningsrapportering. I rollen ingår också upprättande av bokslutspärm, avstämning av månatlig checklista över bokslut samt koncernintern ränterapportering.

Du kommer att ha en bred roll med roliga arbetsuppgifter på ett kontor med högt i tak och härliga kollegor. Teamet du kommer ingå i består utav fem kompetenta medarbetare med varierande ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Detta är en konsultanställning på 100% som sträcker sig minst 6 månader framåt.

Vem söker vi?
Är du redovisningsekonom och har arbetat i en liknande roll några år, samt har en god känsla för struktur och siffror är detta kanske rollen för dig! Här får du chans att utvecklas, ta ansvar och driva arbetet framåt i en trivsam arbetsmiljö med härliga kollegor. Vi tror att du som söker är engagerad, lyhörd, driven, noggrann och duktig på redovisning. Du är en person som har lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter, samtidigt som du inte är rädd för att ta hjälp av dina kollegor när det behövs.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
 eller 031-7128350. Ansök på www.jurek.se


Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Kungsbacka
Hallands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Kungsbacka

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till utvecklande uppdrag, Kungsbacka