Jurek

Erfaren redovisningskonsult till KOPA Konsult

Är du en erfaren redovisningskonsult med känsla för digitala lösningar och drivs av förbättring av de traditionella processerna? Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss!

KOPA Konsult är en modern redovisningsbyrå som idag jobbar helt digitalt. Vi är ett varumärke som är förknippat med livskvalité, personlighet, teamanda och agility. På KOPA Konsult arbetar man inte enligt traditionen "från ax till limpa" utan medarbetare arbetar med olika moment och processer utifrån den kompetensnivå man besitter. Tillväxten fortsätter och sedan starten 2011 har vi hunnit bli 4 medarbetare som sitter i nya lokaler hjärtat av nya Hagastaden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida 
www.kopakonsult.se

 
Arbetsbeskrivning:

I din roll som redovisningskonsult kommer du att ansvara för delar av kundernas redovisning tillsammans med övriga kollegor, där du kan ha ett handledaransvar. Du kommer även få vara med i utvecklingen av KOPA Konsult när det gäller effektiviseringen i arbetssätt samt utvecklingen av kunders processer.

Arbetsuppgifter:
• Genomföra avstämningar för KOPA Konsults kunder
• Kontrollera och rapportera moms och skatt
• Säkerställa att resultat är korrekt periodiserat för KOPA Konsults kunder
• Ansvara för utredningar av svårare karaktär och redovisningsfrågor
• Genomföra månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisningar och deklarationer
• Arbeta med revisorers frågeställningar i samband med bokslut och årsredovisningar
• Analysera resultat- och balansrapporter
• Samarbeta i utvecklingsfrågor gällande processer i hantering av redovisning för KOPA Konsults kunder
• Handleda juniora medarbetare
• Projektleda team med kunder eller medarbetare, ex. starta upp en ny kund


Vem är du?

Vi söker dig med ekonomisk utbildning och som har minst tre års erfarenhet inom redovisning. Du upprättar självständigt bokslut och årsredovisningar. Har du erfarenhet från byrå ses det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen som redovisningskonsult ser vi att du är engagerad och gillar kundkontakten, är driven, proaktiv och gillar att förbättra och utveckla processer. Du har ett intresse av och fallenhet för digitalisering.


Vi erbjuder

KOPA Konsult är en familjär byrå som satsat på digitaliserade lösningar. Byråns vision är att skapa en arbetsplats som ökar livskvalitén för både de anställda och kunderna. Vi som arbetar här kan och vill påverka vår egen, företagets och våra kunders utveckling. Verksamheten i Stockholm bedrivs i nya fräscha lokaler i nya Hagastaden på Nina Einhorns gata 5, Stockholm.

Detta är en tillsvidare anställning, med inledande provanställning om sex månader. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall, sophie.hersvall@jurek.se

Ansök på: 
www.jurek.se
Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sökord: 
Redovisningskonsult, Redovisningsekonom, Redovisning, Redovisningsbyrå, Bokslut, Årsredovisning, Fortnox, Digitalisering

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren redovisningskonsult till KOPA Konsult