Jurek Bemanning

Redovisningsekonom sökes till långt uppdrag

Arbetsbeskrivning

Är du redovisningsekonom och är nyfiken på ett uppdrag på en spännande statlig högskola i Stockholm? Konsultuppdraget är på heltid och beräknas starta omgående och pågår till september 2020. I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara ansvarig för redovisningen och fungera som stöd med ekonomiska underlag och information, rapportering till externa finansierare samt aktivt delta i budget- och bokslutsarbete.Vem är du?

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då vi ser att du har ett analytiskt, strukturerat och noggrant arbetssätt. Du samarbetar väl med andra och har känsla för god service.


Skall-krav för tjänsten är:

  • Utbildad civilekonom eller motsvarande utbildning
  • Minst tre års erfarenhet som redovisningsekonom
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, svenska och engelska


Meriterande krav för tjänsten är:

  • Goda kunskaper i Agresso
  • Goda kunskaper i Excel
  • Erfarenhet från myndighet eller universitetDu erbjuds

Ett konsultuppdrag på en myndighet i centrala Stockholm på heltid 100%, start med start så snart som möjligt och beräknas löpa tom. september 2020. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se


Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom sökes till långt uppdrag