Jurek

Erfaren redovisningsekonom till uppdrag med start omgående

För kunds räkning, en global digital byrå söker vi nu en erfaren redovisningsekonom som drivs av att ha det övergripande ansvaret för redovisningsprocessen i en internationell miljö såväl som att arbeta operativt. Uppdraget startar omgående och löper fram till mitten av november. Tjänsten är placerad i trevliga och rymliga lokaler på Kungsholmen.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som erfaren redovisningsekonom kommer du ansvara för den övergripande redovisningen samt rapportering mot koncernen. Då detta är en konsultverksamhet ser vi gärna att du har erfarenhet av projektredovisning.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

• Ansvar för och delaktig i månadsbokslut. Framtagande av intäkter, upplupna kostnader, reserveringar mm.

• Ansvarig för rapportering av månadsbokslut, internt till ledning och till koncernen, i enlighet med K3 och IFRS.

• Ansvar för interna processer, rutiner och intern kontroll

• Diverse ad-hoc uppgifter

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, och har tidigare erfarenhet av rollen som senior redovisningsekonom eller ekonomichef med vana av att arbeta med komplex redovisning och koncernrapportering. Vidare har du en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt goda kunskaper inom K3.

 

Du bör ha goda kunskaper i både svenska och engelska då du har kontinuerlig kontakt internt, både nationellt och internationellt.

 

Som person är du strukturerad, noggrann och kommunikativ. Vidare är du lösningsorienterad och initiativtagande och kan arbeta självständigt med ett gott omdöme.

 

 

Du erbjuds

Möjligheter att arbeta i en internationell miljö med ett stort eget ansvar och med korta beslutsvägar.

 

Tjänsten omfattar heltid med start per omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper till mitten på november.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren redovisningsekonom till uppdrag med start omgående