Jurek Bemanning

Rekryteringsassistent sökes till spännande bolag i Solna

Söker du en ny utmaning till hösten och vill ta nästa steg i din HR-karriär? Tycker du rekrytering är ett intressant område och vill fortsätta utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor? Då kan vi ha rollen för dig!


För kunds räkning, som har en spännande teknisk inriktning, söker vi just nu en rekryteringsassistent. I rollen kommer du arbeta tätt tillsammans med deras HR-chef och HRBP och supportera dem under samtliga rekryteringsprocesser. Du är behjälplig från ax till limpa och arbetar exempelvis med urvalshantering, annonsskrivning och intervjuer. Din roll kommer vara bred och innefatta kontaktytor såväl internt som externt.

Vidare innebär rollen:

  • Proaktivt sökande efter kandidater, primärt via LinkedIn
  • Urvalshantering/screening av kandidater
  • Annonsskrivning
  • Telefonintervjuer/fysiska intervjuer

Vid behov kan du även vara med och självständigt driva dina egna rekryteringsprocesser.Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har en personalvetarutbildning eller motsvarande i grunden. Vi ser att du, på något sätt, arbetat med rekrytering sedan tidigare och har en grundläggande förståelse för processen i sin helhet. Kanske har du arbetat extra under din utbildning och nu nyligen tagit examen? Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig som serviceinriktad, ansvarstagande och prestigelös. Du har enkelt för att samarbeta med andra och trivs i en supporterande funktion.Du erbjuds

Ett utvecklande och varierat uppdrag hos ett spännande bolag. Du kommer arbeta tätt tillsammans med två erfarna HR-specialister och få arbeta brett med hela rekryteringsprocessen. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, med start den 12/8 och löpande fram till årsskiftet – med chans till förlängning för rätt person.Område:

Solna
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

My Andersson

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 8 juli

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryteringsassistent sökes till spännande bolag i Solna