Jurek Bemanning

Erfaren löneutredare till konsultuppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en löneutredare till ett konsultuppdrag hos vår kund på Kungsholmen. Uppdraget beräknas starta omgående och kommer pågå under cirka 6 månader, med chans till förlängning. Det finns även möjlighet att arbeta på deltid.

I denna roll kommer du arbeta på kundens löneavdelning som består av sex medarbetare. Du kommer hjälpa till att städa upp på avdelningen, se över föregående år samt rätta till de fel som skett.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av löneadministration. Du känner dig trygg inom området och har en helhetsförståelse för löneprocessen. Som person är du ansvarsfull, noggrann och systemkunnig.

Underkonsulter är också välkomna att söka denna tjänst. Det går även bra att arbeta på deltid, men du behöver ha möjlighet att arbeta fem dagar i veckan.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget beräknas starta omgående, och kommer pågå under minst 6 månader.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren löneutredare till konsultuppdrag