Jurek Bemanning

Junior Ekonom till Centric

Om företaget
Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

Arbetsbeskrivning
Ekonomiavdelningen består i dagsläget av tre personer och söker nu ytterligare en kollega till teamet. Du kommer att arbeta brett inom ekonomi, men inledningsvis huvudsakligen med kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta både självständigt och i projekt tillsammans med dina medarbetare och rapportera till CFO. Resor utomlands, främst till Oslo, kommer till viss del att förekomma i tjänsten.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen avslutat din ekonomiutbildning eller har arbetat ca 1-2 år med liknande arbetsuppgifter. För att passa hos oss uppskattar du att arbeta i dynamiska och föränderliga miljöer och som person är du självgående, driven, och prestigelös. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Eftersom du kommer att arbeta i projekt tillsammans med andra på ekonomiavdelningen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska då vi är en internationell koncern. Vidare är erfarenhet av att ha arbetat mot eller i Norge eller kunskaper i norska språket meriterande. Det är även meriterande om du tidigare varit med under ett systembyte eller i övrigt har kunskap om och intresse för system.

Du erbjuds
Du kommer att arbeta på en internationell och händelserik arbetsplats och bli del av en öppen och social grupp där alla arbetar nära varandra. Centric befinner sig i en expansiv fas och det finns goda möjligheter att växa på företaget. Du kommer att sitta i moderna lokaler i centrala Sundbyberg. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan på www.jurek.se.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på +46 702-91 70 46 alternativt agnes.smedberg@jurek.se.

 

Område:
Sundbyberg
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Ekonom till Centric