Jurek Bemanning

Transfer Pricing Manager till Camfil Group

Om verksamheten

I mer än ett halvt sekel har Camfil hjälpt människor att andas renare luft. Som den ledande tillverkaren av renluftslösningar levererar vi kommersiella och industriella system för luftfiltrering och luftföroreningskontroll som förbättrar produktiviteten för arbetstagare och utrusning, minskar energiförbrukningen och gynnar människors hälsa och miljö.

 

Camfil, med sitt huvudkontor i Stockholm, har 29 fabriker och 6 forskningscenter spridda över hela världen, försäljningsbolag i mer än 30 länder, 4 500 anställda och omsättning globalt på SEK 8.3 miljarder. Vi hjälper kunder i en mängd olika industrier och i samhällen över hela världen.

 

När du arbetar på Camfil påverkar du både människors hälsa och miljö.

 

Läs mer om hur det är att arbeta hos på https://www.camfil.com/sv-se/om-oss/medarbetare

 

 

Arbetsbeskrivning

Som Transfer Pricing Manager kommer du att ha en nyckelroll inom Camfil. Du kommer att vara en del av vårt professionella och kompetenta Group Finance team där du självständigt arbetar med utveckling och förvaltning av vår transferprismodell. Vi har kommit långt i arbetet med att implementera BEPS kraven och du kommer att ansvara för fortsatt uppföljning och compliance relaterat arbete kring detta, vilket också innebär en del dokumentationsarbete. I takt med att koncernen utvecklas så kommer du även att jobba med kontinuerlig utveckling av vårt sätt att arbeta med transferpris relaterade frågor. I din roll kommer du även att vara involverad i andra internationella skattefrågor för koncernen.

Camfil är ett globalt industriföretag med tillverkning och försäljning i många länder inom fyra  affärsområden. Såsom en av världens ledande aktörer inom området och med omfattande forskning och utveckling jobbar vi kontinuerligt med vårt IP ägande. Detta betyder att du kommer att bli involverad i både utmanande och komplexa skattefrågor med tanke på vår globala organisation.

 

Du kommer att ha många kontaktytor både internt såväl som externt och kommer få möjlighet till en del resor framför allt till våra dotterbolag.

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm på vårt huvudkontor och du rapporterar till Vice President Group Finance, Group Accounting and Tax.

 

 

Vem är du

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleexamen inom juridik eller ekonomi och cirka tre till sex års erfarenhet av arbete, främst inom transfer pricing. Vi tror att du har ett genuint intresse för internationella skattefrågor och utveckling inom området. Vidare har du en god förståelse för implementering av nya regelverk inom en global koncern och en fallenhet för siffror.

 

Som person är du driven, strukturerad och har hög integritet. Du arbetar självständigt med god initiativförmåga och har förmåga att identifiera och fokusera på de materiella frågeställningarna. Du gillar att se en helhet från ekonomiska flöden till dokumentation.

 

Vidare är du prestigelös och besitter en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du trivs med att ha många kontaktytor. Det engelska språket behärskar du mycket väl i både tal och skrift. Du behöver även ha kunskaper i svenska.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant tjänst med stort ansvar och utvecklingsmöjligheter på ett kontor beläget i centrala Stockholm.

 

Låter detta intressant? Skicka i så fall in din ansökan på engelska och bli en del av Camfil-familjen och få möjligheten att arbeta med tusentals talangfulla människor världen över.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Camfil med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på 0766-33 14 40.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Transfer Pricing Manager till Camfil Group