Jurek Bemanning

Erfaren IP Paralegal med fokus patent till AWA

Har du tidigare erfarenhet som IP Paralegal och nu söker nästa steg i din karriär? Drivs du av att arbeta med kvalificerad administration, i en internationell miljö, tillsammans med engagerade kollegor? Lockas du av utveckling, innovation och eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker till rollen som IP Paralegal med fokus patent hos AWA!


Arbetsbeskrivning

Som IP Paralegal kommer du arbeta tillsammans med företagets konsulter i flera olika kundrelationer, både nationellt och internationellt. Du bidrar med kvalificerad administration och arbetar för att bygga och fördjupa dessa kundrelationer. Rollen innebär många kontaktytor och du kommer ha kontakt med slutkunder, myndigheter och externa ombud.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis bestå i att ta emot och koordinera korrespondens samt bedöma åtgärder, hantera inlämningar till olika myndigheter samt hantera och följa upp tidsfrister, ge enklare rådgivning samt dokumentera information och frister i system.


Vem är du?

AWA söker i första hand dig som kan yrket och har flerårig erfarenhet inom samma bransch, från byrå, bolag eller liknande. Du har goda kunskaper inom patenträtt och kan patentprocessen både i Sverige och internationellt, är van att prioritera, tycker om att följa processer och har ett proaktivt förhållningssätt.

I din yrkesroll är du affärsmässig, noggrann, ansvarstagande och effektiv. Som person är du tålmodig, enkel att samarbeta med och trivs med att arbeta i ett högt tempo samt att driva ärenden framåt. Vidare har du enkelt för att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som engelska.


Du erbjuds

Som IP Paralegal hos AWA blir du välkomnad till en miljö där du möter intressanta innovationsföretag och där du blir kollega med dedikerade specialister inom patent, varumärken, design och affärsutveckling. Du erbjuds en spännande och självständig roll med stort eget ansvar. Som anställd har du goda möjligheter att vidareutveckla dina personliga och yrkesmässiga färdigheter, bland annat genom löpande utbildningar som erbjuds till samtliga anställda. Du kommer tillhöra ett team med god sammanhållning och få vara med på AWA:s fortsatta tillväxtresa, där din insats kan göra skillnad!

Tjänsten kan vara placerad på AWA:s centralt belägna kontor i Stockholm, Uppsala eller Östersund, du väljer vilket av kontoren som passar dig bäst. I denna rekrytering samarbetar AWA med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se


Om verksamheten

AWA är ett ledande konsultföretag inom IP (immaterialrätt) med närvaro i både Europa och Asien. AWA:s kunder är innovationsintensiva företag – allt från uppstartsföretag till ägare av världens mest kända varumärken och patentportföljer. Med 190 patentingenjörer, jurister och immaterialrättsexperter finns djup kompetens inom såväl immaterialrättsstrategi och juridiska tjänster inom patent, varumärken, design och upphovsrätt. AWA grundades i Sverige 1897 och har i dag 350 medarbetare på 21 kontor i Sverige, Danmark, Belgien, Nederländerna, Schweiz och Kina. År 2018 var omsättningen 734,4 miljoner kronor. Läs mer på www.awa.com.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 september

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren IP Paralegal med fokus patent till AWA