Jurek Bemanning

Erfaren HR-specialist mot rekrytering

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till en myndighet på Södermalm i Stockholm söker vi nu en HR-konsult med inriktning rekrytering. Uppdraget omfattar heltid där start är omgående och förväntas pågå i 6 månader framåt, med möjlighet till förlängning.

I rollen som HR-specialist kommer du huvudsakligen att arbeta med rekrytering. Du arbetar självständigt och med hela rekryteringsprocessen där du är ett stöd till verksamhetens chefer och med ett nära samarbete med HR-enhetens specialister och administratörer. Utöver rekrytering kommer du även arbeta med personaladministrativa uppgifter och utvecklingsarbete inom HR-enheten.

Resor kan förekomma utanför Stockholm i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant universitets-/högskoleutbildning, exempelvis personalvetarutbildning. Alternativt har du lång erfarenhet och bred kompetens inom rekrytering. Du har minst tre års erfarenhet av HR-arbete där du har god erfarenhet av rekryteringsprocessen. Det är meriterande om du arbetat i ReachMe och om du inom de senaste fem åren har arbetat statligt minst 6 månader.

Som person är det viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du har även god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra. God svenska, skriftligt och muntligt är ett krav.

Du erbjuds

Ett uppdrag på en myndighet på Södermalm i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och pågår 6 månader framåt, med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. I ditt CV ska det tydligt framgå att du uppfyller de krav som ställs för tjänsten.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren HR-specialist mot rekrytering