Jurek

Erfaren HR-koordinator till AniCura

Är du en erfaren HR-koordinator med systemintresse som uppskattar att arbeta administrativt och stöttande gentemot chefer och medarbetare? Vill du vara med på en förändringsresa och få chansen att vara med och bygga och effektiversera processer och arbetssätt inom HR? Är du intresserad av att arbeta i en organisation med en stark vision om att göra skillnad för både djur och människor? Då har vi rollen för dig!

 

För AniCuras räkning söker vi nu en erfaren HR-koordinator för ett konsultuppdrag om initialt 6 månader där ambitionen är en tilltänkt överrekrytering till kunden därefter. I rollen som HR-koordinator kommer du att tillhöra ett centralt och engagerat HR-team med flera kompetenta och hjälpsamma kollegor.

 

Om rollen

AniCura är nu på en förändringsresa där de bland annat centraliserar inom HR-området genom att skapa gemensamma arbetssätt och rutiner för att bli mer effektiva. I rollen som HR-koordinator kommer du vara en viktig del i denna förändring genom att delta i projekt, skapa struktur och agera support för att säkerställa att HR hanterar de administrativa delarna på det sätt som underlättar för verksamheten.

 

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

• Delta, driva och genomföra utvecklingsprojekt kopplat till HR-administration och centralisering av HR-funktionen i stort

• Agera Superuser för HR systemet som implementeras nu under hösten

• Arbeta administrativt och stöttande gentemot HR-partners och chefer

• Arbeta med generell HR-administration såsom avtalshantering och rapporter

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en formell examen inom HR eller motsvarande och som har flera års erfarenhet av en HR-administrativ och koordinerande roll. Du har ett starkt intresse för HR-administrativa uppgifter, är en van systemanvändare och har en god förmåga att förstå och sätta dig in i olika flöden och processer. Meriterande är om du har arbetat i HR-systemet Workday likväl som om du har arbetat i en större global organisation.

 

Som person ser vi att du har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att navigera i föränderliga miljöer genom att prioritera och självständigt driva ditt arbete framåt. Du uppskattar en miljö som uppmuntrar dig att ta egna initiativ och där du kan bidra till förbättring och utveckling rutiner och arbetssätt. Då rollen innebär många kontaktytor, både inom HR-funktionen och med chefer ute i verksamheten, är det viktigt att du är lyhörd och har en god social och kommunikativ förmåga för att kunna utmana, stötta och engagera människor i din omgivning.

 

Erbjudande och ansökan

Här erbjuds du en utvecklande roll i en spännande organisation i förändring. Du blir en del av ett stort och engagerat HR-team där du får möjlighet att vara med och forma framtidens arbetsprocesser inom HR-funktionen. Rollen är placerad i Danderyd men för rätt person finns det möjlighet att utgå från en annan ort där kunden bedriver sin verksamhet.

 

Tjänsten startas som ett konsultuppdrag på 6 månader via Jurek HR med tilltänkt överrekrytering till kund. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se eller Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande då vi hoppas kunna tillsätta uppdraget så snart som möjligt så vänta inte med att söka tjänsten.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område

Danderyd

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Danderyd . Publicerat : 18 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren HR-koordinator till AniCura