Jurek

Nämndsekreterare sökes till kommun i söderort!

För kunds räkning söker vi nu en nämndsekreterare med start omgående! Kunden sitter söder om Stockholm och söker dig med tidigare erfarenhet från offentlig förvaltning och som är strukturerad och relationsskapande. Är det dig vi söker? 

 

 

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu en nämndsekreterare för ett konsultuppdrag med start omgående och som löper i minst 6 månader. Som nämndsekreterare/administratör kommer du att administrera ärendeberedningen till nämnderna samt vara ett administrativt stöd. Du rapporterar till Kanslichefen i staben. Du ingår även i stadens nätverk för nämndsekreterare.

 

 

Arbetsuppgifter:

• Administrera ärendeberedningen - förvaltningsberedning, ordförandeberedning, presidieberedning och själva nämndsmötet. Nämnderna sammanträder en gång i månaden.

• I tjänsten ingår också att hantera en del av de ärende som kommer in via myndighetsbrevlådan, administrativt arbete och mindre utredningsuppdrag.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom exempelvis statsvetenskap, juridik, samhällskunskap eller motsvarande. Arbetet kräver att du skriver mycket god svenska, har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av ärendehanteringssystem. Vi ser även att du har minst 2 års erfarenhet av administration från offentlig förvaltning och förstår en politiskt styrd organisations uppdrag och processer. Det är meriterande med erfarenhet som nämndsekreterare och av kommunal verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

 

Du erbjuds

Ett uppdrag som nämndsekreterare på en kommun söder om Stockholm Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper minst 6 månader. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Område: Södertälje

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 28 april

Kategorier : Juridik Kontor & Administration Samhälls- & Beteendevetenskap Statsvetenskap


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nämndsekreterare sökes till kommun i söderort!