Jurek

Engagerad teamlead inom kundservice

Söker du en dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att stödja och utveckla ett team? Har du några års erfarenhet inom kundservice eller larmhantering och är intresserad av att fortsätta utvecklas? Vi söker nu en teamlead inom kundservice för kommande uppdrag.

 

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning letar vi nu efter en engagerad och erfaren teamlead för att leda ett team inom kundservice. Som teamlead kommer du att spela en central roll i att erbjuda högkvalitativ service och säkerställa effektiv hantering av inkommande kundsamtal.

 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Leda teamet genom tydliga mål och regelbunden feedback.

• Hantera och stödja teamet vid kundärenden och klagomål.

• Samarbeta med andra avdelningar för att effektivisera processer och förbättra samarbetet.

• Genomföra kvalitetskontroller för att säkerställa hög servicekvalitet.

• Delta i operativt arbete inom kundservice och larmcentralen.

 

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du är kommunikativ och lösningsorienterad samt har några års erfarenhet inom kundservice eller larmhantering, idealiskt med arbetsledande erfarenhet. För att lyckas i rollen som teamlead krävs att du har förmåga att hantera stress och fatta beslut under tryck. Vi ser även att du har ett tekniskt intresse och god telefon- och datorvana.

 

Mer information

Det här är ett konsultuppdrag via Jurek Business Support med start omgående. Vi erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du får möjlighet att utvecklas inom rollen som teamlead. Vi månar om dig som konsult och har långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter. Självklart kommer du också ha en dedikerad kontaktperson hos oss på Jurek, som finns där som bollplank och stöd.

 

Är du intresserad av att höra mer om just den här tjänsten eller våra övriga konsultuppdrag och hur det är att jobba som konsult hos oss, är du välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

 

När du registrerar dina uppgifter nedan hamnar du i vårt nätverk av konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Chef & Ledning Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad teamlead inom kundservice