Jurek

Engagerad rekryterare till spännande uppdrag Norr om Göteborg

Har du några års erfarenhet av rekrytering och är nyfiken på ditt nästa uppdrag? Lockas du av att få vara del av högteknologiskt och spännande bolag i framkant, där din insats kommer göra skillnad?

 

Nu söker vi en rekryterare för uppdrag med start så snart som möjligt och därefter löpande 6-12 månader. I uppdraget kommer du i huvudsak rekrytera ingenjörer, men förstås utifrån verksamhetens behov. Rollen innebär bland annat att:

 

• Hantera urval

• Telefonintervjuer

• Boka och facilitera intervjuer

• Referenstagning

• Kontraktsskrivning & onboarding

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag har troligen några års erfarenhet av rekrytering och är trygg i hantverket. Du är van att driva rekryteringsprocesser från start till mål och har enkelt för att kommunicera och samarbeta såväl med kandidater som rekryterande chefer. Har du dessutom erfarenhet av att rekrytera ingenjörer, ser vi det som ett stort plus men inte ett krav. Som person är du serviceminded, engagerad och drivande.

 

Välkommen med din ansökan!

Detta är ett uppdrag via Jurek, med start så snart som möjligt och cirka 6-12 månader framåt. Du kommer vara placerad hos vår kund som har sitt kontor placerad norr om Göteborg. Vid frågor rörande uppdraget är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt och kommer hantera urval och intervjuer löpande, så är du nyfiken? Vänta inte med din ansökan!

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Trollhättan

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Trollhättan . Publicerat : 4 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad rekryterare till spännande uppdrag Norr om Göteborg