Jurek Bemanning

Ekonomiansvarig hos Hero Kakel/Göteborgs kakelhus

Vill du arbeta i en bred roll med ett helhetsansvar för ekonomin i en personlig organisation med mycket entreprenörsanda? Då ska du ta chansen att söka tjänsten som Ekonomiansvarig hos Hero Kakel och Göteborgs kakelhus!

 

Till våra två verksamheter, Hero Kakel i Kungsbacka och Göteborgs kakelhus i Sisjön, söker vi nu en Ekonomiansvarig. Verksamheternas ekonomi har tidigare skötts separat men kommer i och med en blivande fusion att slås ihop.

 


Arbetsbeskrivning

I din roll som Ekonomiansvarig kommer du huvudsakligen att sitta på vårt kontor i Kungsbacka men även arbeta från Sisjön med jämna mellanrum. Du arbetar nära bolagets VD och får en mycket central roll i verksamheten som består av ca 15 medarbetare.

 

Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak:

  • Löpande bokföring (Visma administration), kund- och leverantörsreskontra
  • Månadsbokslut
  • Skatt och moms
  • Valutahandel i och med import från externa leverantörer både innanför och utanför EU
  • Lagerhantering i ekonomisystemet
  • Lönehantering för ca 15 medarbetare (Visma lön)
  • Hantera pensioner, försäkringar, kollektivavtal och övrig personaladministration

 

Vem är du?

Du har minst 5 års erfarenhet av redovisning och känner dig trygg med att självständigt sköta bokslutsarbetet. Du har tidigare arbetat med löneadministration och är bekant med frågor gällande kollektivavtal, pensioner etc. Som person är du prestigelös, noggrann och kommunikativ. Du ser positivt på tillväxt, effektivisering och förändring!

 


Vad erbjuder vi?

Hos oss får du en mycket central och verksamhetsnära roll. Du får möjligheten att självständigt driva ekonomiarbetet och ges mycket frihet under ansvar. Vår kultur präglas av service och entreprenörsanda och vi har roligt tillsammans! Vi har tillväxt i sikte och hoppas att du vill vara med oss på resan.

 


Om verksamheten

Hero kakel grundades i början av 80-taket av Helge och Roland vilket tillsammans bildade namnet Hero efter de två första bokstäverna i respektive förnamn. Från starten var företaget ett rent plattsättningsföretag men idag är vi en renodlad grossist som säljer kakel, klinker samt alla tillbehör till flera olika segment; hantverkare, projekt, återförsäljare och direkt till konsument via våra butiker i Kungsbacka och Norrköping.

 

Hösten 2007 öppnade Göteborgs Kakelhus dörrarna för sina allra första kunder på hantverksvägen 7 i Sisjön. Vi har sedan dess haft en stark utveckling och är nu en av de stora kakelhusen i regionen. Våra kunder är såväl privatpersoner som professionella hantverkare och vi arbetar även aktivt tillsammans med arkitekter och inredare.

 

Sedan 2018 ingår de båda bolagen i samma koncern och i och med den pågående fusionen av bolagen kommer de integreras till en verksamhet med butiker i Sisjön, Kungsbacka och Norrköping med en årsomsättning på drygt 50 Msek.

 


Ansökan

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

 

Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Frida Garding Lindstrand

070-764 86 40

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiansvarig hos Hero Kakel/Göteborgs kakelhus