Jurek

Engagerad Redovisningsspecialist till NCC i Solna

Trivs du i en organisation som kännetecknas av entusiasm, entreprenörs- och framåtanda? Vill du vara en del av ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden?

NCC går just nu igenom ett spännande förändringsarbete och behöver därför stärka upp koncernredovisningsgruppen med en redovisningsexpert inom IFRS och K3 med placering i deras nya lokaler i Solna.


Arbetsbeskrivning

I din roll som redovisningsspecialist kommer du utöver IFRS-frågor även vara en operativ del i konsolideringsgruppen och medverka i större och mindre projekt. Du kommer jobba tätt ihop med koncernledningen, bolagets affärsområden, divisioner och ekonomipersonal globalt. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö med fokus på utveckling och förbättring.

Du rapporterar till Head of Group reporting & Tax och ingår i ett team med 5 kollegor som tillsammans har helhetsansvararet för NCCs koncernredovisning och skattefunktion.

Arbetsuppgifter
• Säkerställa att koncernredovisningens riktlinjer överensstämmer med IFRS-regelverket
• Ansvara för framtagande av koncernens redovisningsdirektiv
• Säkerställa kvalitet i rapportering och konsolidering enl. kraven
• Stötta hela koncernen, både operationellt (IFRS) och legalt (K3), i redovisnings- och rapporteringsfrågor
• Stötta koncernens affärsområden och NBS (Shared service center) med regelefterlevnad, lagar, kvartalsbokslut somt effektiv rapportering
• Ansvara för att säkerställa processers efterlevnad enligt IFRS och K3
• Driva förbättringsarbete
• Delta aktivt i arbetet med koncernens årsredovisning och delårsrapporter
• Behjälplig vid förvärv och ad hoc-analyser


Vem är du?

Vi söker dig med akademisk examen eller liknande och minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du har tidigare erfarenhet av redovisning både enligt IFRS-reglerna och K3-regelverket samt någon form av projektredovisning. Har du tidigare erfarenhet från en internationell koncern alternativt revision är detta meriterande. Eftersom man även kommer att delta i det operativa konsolideringsarbetet är det en merit om du har erfarenhet av konsolidering och rapportering på koncernivå i ett internationellt bolag. Du är en god användare av IT-system och behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

För denna roll lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och för att trivas tror vi att du är både självgående och driven. Du har en förmåga att se möjligheter och en vilja att effektivisera i en organisation som uppmuntrar både god samarbetsförmåga och kommunikation. Med en positiv inställning och flexibelt förhållningssätt kommer du både ha möjlighet att påverka bolagets fortsatta utveckling så väl som din egen personliga utveckling.


Du erbjuds

Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar, ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt nybyggda kontor beläget i Solna.

I denna rekrytering samarbetar NCC med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!


Om verksamheten

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och ca 16 300 anställda. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan – utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Område: Solna
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 26 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad Redovisningsspecialist till NCC i Solna