Jurek Bemanning

Redovisningsekonom med momsinriktning

Till TMF Group söker vi nu en redovisningsekonom med god erfarenhet av att upprätta och granska moms- och skattedeklarationer.
Du kommer att arbeta med ett flertal kunders redovisning i enlighet med svensk bokförings- och skattelagstiftning. Du tillhör avdelningen Client service och rapporterar till team leader för gruppen.

TMF Group (TMF Sweden AB) är en världsledande leverantör av företagstjänster till kunder som är verksamma och investerar globalt. TMF Sweden AB fokuserar på att ge specialiserade, finansiella och administrativa tjänster till kunder runt om i världen. Med verksamhet i mer än 80 länder - och mer än 7000 anställda över hela världen - är TMF Group den globala experten som förstår lokala behov. TMF Group är engagerade i att snabbt spåra människor med potential och skapa möjligheter till utveckling inom företaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Förberedelse och granskning av moms- och skattedeklarationer.
  • Momsåterbetalning inom EU
  • Ansvara för inkassoärenden
  • Registrering av F-skatt samt avregistrering av kunder vid behov
  • Daglig kontakt med SDC (Service Delivery Centre i Brighton, Storbritannien)
  • Kontakt med externa parter så som Statistiska Centralbyrån (SCB) och Skatteverket
  • Förberedelse och inlämning av intrastatdeklarationer
  • Övergripande kundansvar och service gentemot tilldelad kundstock

Vem är du?
Vi söker dig med över fem års erfarenhet av redovisning eller akademisk examen inom ekonomi och ett par års erfarenhet av redovisning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av moms- och skattefrågor. Som person är du strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du kommunikativ och relationsbyggande. Du har lätt för att kommunicera på olika nivåer i en organisation. Då engelska är arbetsspråk är det mycket viktigt att du kan kommunicera obehindrat i såväl tal som skrift.

Du erbjuds:
En bred och varierade roll på ett internationellt bolag. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du blir del av ett härligt och framåt team som sitter i fina lokaler mitt i Stockholms City.

I denna rekrytering samarbetar TMF Group med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Samtliga dokument som skickas in skall vara författade på engelska. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Gylner på telefon: +46 76-601 24 74 alternativt frida.gylner@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom med momsinriktning