Jurek Bemanning

Engagerad Financial Controller till Slättö i centrala Stockholm

Slättö växer och förstärker nu med en Financial Controller. Vi söker dig som vill vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling och på ett självgående sätt bygga upp analys- och rapporteringsstrukturen.Arbetsbeskrivning

I rollen som Financial Controller kommer du att ansvara för avstämning och analys vid kvartals- och årsbokslut av bolagets samtliga fonder. Du kommer ha det övergripande ansvaret för uppföljningen och rapporterar till redovisningschefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Bokslutsarbete
  • Ekonomisk uppföljning av projekten
  • Kontakt med extern redovisningsbyrå som sköter bokföring och konsolidering
  • Skatt- och momshanteringInternkontroll
  • Ad hoc uppgifter på ekonomiavdelningenVem är du?

För att passa in hos oss på Slättö bör du vara en driven och noggrann person med god analytisk förmåga. Är du även strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt så kommer du trivas bra i ett företag i tillväxt. Med en god samarbetsförmåga och handlingskraft har du förmågan att leverera mot skarpa deadlines.


Du har akademisk examen inom ekonomi och 3-5 års erfarenhet i en liknande roll. Har du har även tidigare erfarenhet från revisionsbyrå och/eller fastighetsbolag är det meriterande.
Du kommunicerar fritt på engelska och svenska, både i skrift och tal, och har utmärkt kompetens när det gäller Excel.Du erbjuds

Du blir del av ett team med drivna och engagerade kollegor där du har möjlighet att påverka och utvecklas. Slättö är ett bolag vars kultur präglas av entreprenörskap och framåtanda. Slättö sitter i fina lokaler centralt beläget på Grev Turegatan i Stockholm.


I den här rekryteringen samarbetar Slättö med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström på tel. 070-751 9343. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.seOm verksamheten

Slättö utvecklar, äger och förvaltar nya bostäder i svenska tillväxtområden. Genom ett ansvarsfullt, hållbart och engagerat arbete skapar Slättö långsiktiga relationer med hyresgäster, bostadsköpare, kommuner och investerare. Slättös målsättning är att efterleva och utveckla sitt ambitiösa hållbarhetsprogram; att vara en uppskattad värd till sina hyresgäster samt att långsiktigt vara värdeskapande för sina samarbetspartners.


Slättö har ett trettiotal medarbetare där merparten har sin kompetens inom fastighetsutveckling. Slättö äger nybyggda bostäder och projektfastigheter, som finns i Stockholms- och Skåneregionen, Mälardalen och Umeå. I dagsläget omfattar portföljen drygt 4,000 lägenheter.


 

Område:
Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Marie Källström

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad Financial Controller till Slättö i centrala Stockholm