Jurek

Skattejurist till adills i Basel, Schweiz

adills AG är ett Multi Family Office baserat i Basel, Schweiz, som har lång erfarenhet av att erbjuda ett brett utbud av skatte- och legal rådgivning och tjänster till förmögna privatpersoner som lever och verkar i Sverige men även utomlands. Vi arbetar lösningsorienterat och med klienten i fokus. Vi är visserligen en liten organisation men arbetar inom ett internationellt nätverk med en rad specialister. Hos oss hittar du en spännande vardag! Läs gärna mera på www.adills.com

  

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av kvalificerat arbete inom skatterätt, från redovisnings och/eller revisionsbyrå alternativt advokatbyrå. Du har en svensk juristexamen med goda akademiska meriter. Du rapporterar direkt till en svensk delägare.

 

Tjänsten innefattar bland annat:

• Skatterådgivning till entreprenörer, med allt ifrån mindre till mellanstora företag, gällande skattefrågor kopplade till företagsöverlåtelser, omstruktureringar, internationella skattefrågor, skattefrågor i samband med revisioner mm

• Rådgivning av svensk och internationell individbeskattning

• Cross border beskattning – fördjupad kunskap i dubbelbeskattningsskatteavtal

• Rådgivning avseende internationell immigration och migration

• Internationell rådgivning avseende skatt i transaktioner (köp- och säljsida)

 

Vem är du

Du ser helheten i affären och har ett starkt intresse för skatt och juridiska frågor i allmänhet. Du tycker om att arbeta i en bred roll och är orädd för nya utmaningar. I en grupp är du en social lagspelare som har mycket god samarbetsförmåga.

 

Du trivs med att arbeta internationellt och är intresserad av att utvecklas. Vidare är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du är van att arbeta med flera projekt samtidigt, hålla deadlines och att arbeta självständigt. Du är engagerad, kundorienterad och serviceinriktad. Precis som oss värdesätter du hårt arbete samt ödmjukhet.

 

Då den största delen av ditt arbete kommer att utföras på engelska talar och skriver du obehindrat på både engelska och svenska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande, internationell möjlighet att få utvecklas i din yrkesroll utomlands, utan att förlora kontakten med Sverige. Tjänsten är baserad i Basel, Schweiz.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jurek Law. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Ulriikka Järnefelt på telefon +46 (0)766 33 14 40.

Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan, snarast, då vi intervjuar löpande.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 23 januari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Skattejurist till adills i Basel, Schweiz