Jurek

Engagerad Executive Assistant till kund i centrala Stockholm

Är du en erfaren, trygg och kommunikativ Executive Assistant som är redo för ditt nästa uppdrag efter sommaren? Trivs du som bäst i dynamisk- och affärsmässig miljö, där du får arbeta brett och supporterande? Då kan detta vara uppdraget för dig!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Executive Assistent kommer du assistera 2-3 seniora ledare med alltifrån kalenderhantering till koordinering av events, teamaktiviteter och kommunikation. Du kommer också ha ett visst kontorsansvar, vilket framför allt innebär att organisera och koordinera både interna och externa events, arrangera olika typer av sociala aktiviteter och att säkerställa kontoret är representativt.

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag kommer med flerårig erfarenhet av motsvarande roll och är van att stötta seniora ledare. Troligen har du tidigare erfarenhet av konsultrollen och är van att snabbt sätta dig in i nya miljöer och etablera nya relationer. Du trivs som bäst, och är van vid, snabbrörliga organisationer där du får ta ett stort eget ansvar. Som person är du kommunikativ, strukturerad och har ett proaktivt förhållningssätt.

 

Du erbjuds

Här erbjuds du ett spännande och brett uppdrag hos ett välkänt bolag, med kontor centralt placerat i Stockholm. För rätt person finns här goda möjligheter att växa och utvecklas. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, med start i mitten på augusti och löpande fram till sommaren 2025. Vid frågor rörande uppdraget är du välkommen att ta kontakt med ansvarig Konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se . Urval och intervjuer kommer hanteras löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse!

 

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker,

 

med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek 

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 juli


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad Executive Assistant till kund i centrala Stockholm