Jurek Bemanning

Embreis söker finsktalande Administratör till Kundsupport

Om företaget
Embreis AB´s är ett svenskt företag under expansion som arbetar med import och försäljning av ortopediska produkter i Norden. Vi samarbetar med etablerade producerande företag från olika delar av världen och strävar efter att kunna erbjuda ett kvalitativt och funktionellt sortiment för ortopediska skador och sjukdomar. Vår ambition är att vara en kompetent och seriös leverantör dit våra kunder och brukare alltid kan vända sig och få bästa möjliga service. Du hittar mer om oss och vårt företag på
www.embreis.com

 

 

Arbetsbeskrivning
Då Embreis är ett mindre familjebolag ser vi att din roll är av stor vikt, tjänsten är en viktig del i vår kundsupport där du tillsammans med ytterligare en person hanterar våra dagliga kontakter med kunder. Du kommer att ta emot beställningar, hantera olika ärenden över telefon och mail och administrera detta i affärssystemet Visma Administration samt Lime CRM. Du kommer även vara ansvarig för vår fakturering samt att hantera och registrera leverantörsfakturor löpande.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och har några års erfarenhet av kundservice, helst över telefon. Vi söker dig som har finska som modersmål men pratar och skriver svenska flytande. Då vi delvis arbetar internationellt behöver du även behärska engelska i tal och skrift. Du är systemvan, duktig i Officepaketet samt erfarenhet av något av de vanligast förekommande affärssystemen, meriterande om du har arbetat i någon av Vismas affärssystem.

 

 

Som person värnar du om kundrelationer, är driven och proaktiv. Du är ansvarstagande och lösningsorienterad. Embreis är ett litet företag med allt vad det innebär att rycka in och vara delaktig i det dagliga arbetet.  Totalt blir vi elva anställda varav hälften är ute och reser regelbundet vilket gör att vissa dagar är mer självständiga än andra. Vi på företaget har någon form av idrottsbakgrund, absolut inget krav men om du har det så kommer du snabbt att känna dig hemma. Slutligen är du en riktig lagspelare som brinner för service!

 

 

Du erbjuds
En varierad roll inom kundadministration inom en mycket spännande bransch i ett väletablerat bolag. Du kommer till ett familjärt bolag med högt i tak, prestigelöshet, härliga kollegor och där man har kul på jobbet tillsammans. Kontoret är beläget i fina lokaler i Arninge och har du bil finns gratis parkering vid kontoret. I denna rekrytering samarbetar Embreis med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se.  

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Täby
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Monia Letmark

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Täby

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Embreis söker finsktalande Administratör till Kundsupport