Jurek

Ekonomistudent sökes innovativt mediabolag

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en ekonomistudent till ett spännande bolag i centrala Stockholm. Du kommer stötta ordinarie personal och främst med uppgifter kopplat till ekonomimejlen samt boka banken. Övriga arbetsuppgifter kommer innefatta kontakta kunder, leverantörer samt internt. Du kommer ingå i ett team av 12 kollegor och rapportera till CFO. 

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Bankavstämningar

• Kontakta kunder och leverantörer

• Ansvara för ekonomimejlen 

• Stötta övriga ekonomifunktionen

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som läser ekonomi på universitet och vill kombinera dina studier med extrajobb under terminen samt på deltid under sommaren. Bolaget sitter idag på Kungsholmen men kommer inom några veckor att flytta till Odenplan. Du kommer ingå i ett stort ekonomiteam där du kommer ges möjligheten att utvecklas i din roll som ekonom. För att lyckas i din roll som ekonomiassistent är du social, prestigelös, noggrann och kommunikativ. Vidare är du duktig på att ta kontakt med nya personer och trivs i en snabbfotad organisation. Kunden har sin verksamhet runt om i världen och delar av arbetet utförs på engelska. 

 

 

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 30% med omgående start, alternativt under augusti. Tjänsten kan utföras helt på distans, där av spelar det ingen roll var du är stationerad utan det viktigaste är att du har möjlighet att jobba några timmar per dag. Preliminärt slutdatum är satt i slutet på september 2023. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Sökord: Ekonomiassistent, Kundreskontra, Leverantörsreskontra, Ekonomistudent, Student

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomistudent sökes innovativt mediabolag