Jurek

Erfaren arkivarie sökes till statlig kund!

Just nu söker vi en erfaren arkivarie till vår statliga kund! Uppdraget förväntas påbörjas omgående eller senast 1 april och fram till och med slutet på augusti 2021. Har du tidigare erfarenhet av arkiv? Är du driven och motiveras av att skapa ordning och struktur? Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsuppgifter

I detta uppdrag kommer du som konsult att stötta vår kund i att sätta upp nya rutiner och ramverk för deras arkiv och informationsförvaltning och informationshantering. Du kommer att jobba med att skapa processer, struktur – ta fram redovisningsplaner, hanteringsanvisningar, tidsplaner, arkivbeskrivningar m.m. Du kommer att agera som projektledare och tillsammans med en registrator bygga upp deras information och dokumenthantering. Du kommer att arbeta med verksamhetsbaserad informationsredovisning (VIR). Det huvudsakliga arkivet är analogt men kommer att digitaliseras på sikt. Du kommer att tillhöra ledningsstaben som består av 10 personer.

 

 

Vem är du?

Vi ser att du är driven, engagerad, ordningsam och strukturerad och har god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Du har god vana av att arbeta i dokumenthanteringssystem. Vi tror också att du uppfyller följande;

 

• Avslutad gymnasieutbildning, meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning inom arkiv eller liknande

• Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

• Flera års erfarenhet som arkivarie inom offentlig sektor

 

Det är meriterande om du tidigare har drivit ett liknande projekt samt om du har arbetat i EDIT. 

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100% med start så snart som möjligt och 31/8-2021 med chans till förlängning. Placering i Stockholm City/distans. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren arkivarie sökes till statlig kund!