Jurek Bemanning

Ekonomicontroller till kommun i söderort

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som ekonomicontroller i en kommun i Söderort. I rollen kommer du att stödja både Socialförvaltningen och Vård- och omsorgsförvaltningen och dess chefer inom det ekonomiska området. Du kommer att arbeta med löpande utvärderingar och rapportering av den samlade verksamheten. Du kommer också att få delta i arbetet med budgetering, prognoser, ekonomisk uppföljning och analys.

I ditt arbete kommer du få stödja dess två förvaltningarna i lika stor utsträckning, men med olika tyngdpunkt under olika delar av vikariatet. I din roll kommer du att rapportera till ekonomichefen på respektive förvaltning. Du kommer ingå i ett team med ekonomer och ekonomiassistenter.

Vem är du?
Du har akademisk examen inom ekonomi och några års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser att du har mycket god kunskap i verksamhets- och ekonomistyrning samt uppföljning, analys och rapportering. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem och har förståelse för logiken som styr dessa, gärna ur ett verksamhetsuppföljande perspektiv.

Erfarenhet från kommunal verksamhet ser vi som meriterande.

Som person behöver du vara analytisk och strukturerad med ett gott siffersinne. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och snabbt sätta dig in i arbete i en stor verksamhet. Du har ett pedagogiskt arbetssätt och kan förklara komplexa samband, både i tal och skrift. Då du kommer samarbeta med många olika parter är det viktigt att du har lätt för att skapa förtroende och är i ditt sätt både kommunikativ och lyhörd.

Du tar initiativ till och har ett nära samarbete med förvaltningarnas chefer. Du är deras stöd i att förstå hur deras ekonomiska resultat skapas, och bistår dem med kunskap och verktyg för rätt beslut. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Du erbjuds
Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat under perioden 2018-04-01 - 2019-03-31. Möjlighet till förlängning finns. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Visstid Heltid

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomicontroller till kommun i söderort