Jurek Bemanning

Ekonomichef rekryteras till mindre bolag

Arbetsbeskrivning
Arbetar du idag med redovisning och är självgående i hela flödet från löpande till årsbokslutsarbete och vill ta nästa steg i karriären? Då är detta rollen för dig!

Vi söker nu för kunds räkning deras nya ekonomichef som kan vara med på deras spännande resa. Är du en driven och engagerad ekonom som vill vara med och utveckla samt driva deras affärer framåt så är det dig de söker!
Du kommer i denna roll ensamt ansvara för fyra mindre bolag där du arbetar med helheten, från löpande redovisning till bokslutsarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

- Löpande bokföring
- Leverantörsreskontra
- Månads- och årsbokslut
- Skatter och moms
- Koncernredovisning
- Effektivisering och hantering kring IT-system

Du är i denna roll ensam på ekonomiavdelningen och du arbetar i nära samarbete med VD som du även rapporterar till. Vidare har du personalansvar för en person inom administration och du kommer ha kontakt med affärscontrollers vilka tillhör andra bolag inom koncernen. På kontoret beläget i Mölnlycke kommer du tillhöra ett glatt team om tio personer.

Vem är du?
Vi söker dig som antingen arbetat i en liknande roll tidigare, alternativt har du arbetat brett med redovisning och nu är redo för nästa steg. Du har goda redovisningskunskaper och har du tidigare rapporterat enligt K3 är det meriterande. Vi ser även att du har ett IT-intresse och har goda kunskaper inom IT, du är van användare av Excel och har du arbetat i Visma Business är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person tror vi att du är glad, flexibel och hjälpsam. Du är en prestigelös person som tycker om att hugga i där det behövs och du har ett entreprenöriellt tänk. Vi tror även att du är kommunikativ och trivs med mycket kontakter både externt och internt och du är stresstålig. Vidare tror vi att du är en person med nära till skratt.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med mycket ansvar där du kommer vara en central del av organisationen. Kontoret är beläget i Mölnlycke.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se alternativt på 0761 – 83 55 24.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.
Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

Om Verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
maria.holmberg@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 november

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomichef rekryteras till mindre bolag