Jurek Bemanning

Redovisningsekonom rekryteras till byggbolag

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en prestigelös och driven redovisningsekonom till deras kontor beläget i centrala Göteborg. Du kommer i denna roll arbeta med löpande redovisning samt ansvara för bolagets leverantörsreskontra. Allt arbetet sker i projektform och därför tillämpas projektredovisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Leverantörsreskontra (kontering, attestflöde, betalning, uppdatera leverantörsregister)
• Fortsätta arbetet med att implementera E-fakturering
• Avstämning huvudbokskonton
• Behjälplig vid delårsbokslut och årsbokslut
• Stöd vid prognosarbete med platschefer ute på arbetsplats
• Projektuppföljning med prognoser
• Moms- och skattedeklaration
• Löpande bokföring
• Backup till övriga på ekonomiavdelningen
• Växeln (inte många inkommande samtal per dag)

Du kommer tillhöra ett team om tre ekonomer där du rapporterar till ekonomiansvarig.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med löpande redovisning och bokslutsarbete. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning på redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika affärssystem, har du tidigare arbetat i Visma Business är detta meriterande. Har du arbetat med projektredovisning tidigare är detta starkt meriterande men ej ett krav.

Som person tror vi att du är serviceinriktad, initiativrik och trygg i dig själv. Du är van vid att arbeta i projektform, har en god prioriteringsförmåga och har hög social kompetens. Arbetet innebär ett nära samarbeta med dina kollegor, därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad. För att passa in i organisationen har du ett prestigelöst förhållningssätt och du trivs i ett klimat där man hjälper varandra.

För denna roll krävs körkort B.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Din ansökan

Jurek Rekrytering & Bemanning behandlar ansökningar löpande, så välkommen in med din intresseanmälan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Maria Holmberg på tel.nr 0761 83 55 24 alternativt via mail: maria.holmberg@jurek.se

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom rekryteras till byggbolag