Jurek

Ekonomichef för rekrytering till kund norr om Stockholm

Vill du arbeta med redovisningsfrågor samt vara en viktig del av ledningsgruppen? Har du arbetat i bygg- eller anläggningsbranschen och vill vara med på en tillväxtresa i en stark bransch?

 

I rollen som ekonomichef kommer du att ha det övergripande ansvaret för redovisningen för det svenska bolaget. Du ingår och ledningsgruppen och är med och bidrar till bolagets fortsatta framgångsresa.

 

 

Arbetsuppgifter:

- Löpande redovisning och månads-, kvartals- och årsbokslut

- Finansiell rapportering till moderbolaget

- Säkerställa att bolaget följer aktuella redovisningsprinciper enligt IFRS

- Kassaflödesrapportering

- Moms- och skattedeklarationer

- Kontakt med revisorer och bank

- Vara en nyckelperson i ekonomiska frågor

- Ledningsgruppsarbete

 

Du kommer att rapportera till bolagets CFO.

 

 

Vem är du?

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna från högskola eller universitet, samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i roller såsom tex. ekonomichef, ekonomiansvarig eller redovisningschef. Vi söker dig med erfarenhet av anläggnings- eller byggbranschen och du har med fördel arbetat i ett expansivt bolag där du byggt upp och/eller utvecklat redovisningsarbetet.

 

Som person söker vi dig som är ansvarstagande, engagerad och proaktiv. Vi ser också att du är prestigelös, lösningsfokuserad och positiv.

 

För denna roll behöver du vara flytande i svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

En omväxlande och ansvarsfull roll på ett bolag i fortsatt expansionsfas. Du kommer att vara en viktig del av ledningsgruppen och få möjligheten att bidra till bolagets utveckling. Start är så snart som möjligt, men rätt person är viktigast. Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt av vår kund.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Malin Sjöström på malin.sjostrom@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Solna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 24 mars

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomichef för rekrytering till kund norr om Stockholm