Jurek Bemanning

Duktig sekreterare till Sandviken

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi har upphandlat avtal med Kammarkollegiet och SKL som avser bemanning inom tjänstemannasektorn, och vi har även återkommande rekryteringsuppdrag för tjänster i kommuner och kommunala bolag.

Arbetsbeskrivning

Till Sandvikenhus söker vi nu en duktig sekreterare för ett konsultuppdrag. Omfattning är heltid med start omgående och tre månader framåt, med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifterna som förekommer är:

  • Skriva protokoll
  • Diarieföra
  • Planera och boka sammanträden
  • Planera och boka resor
  • Beställa kontorsmaterial

Vem är du?

För att passa in i rollen är du en van administratör. Ett krav är att du har erfarenhet av samtliga arbetsuppgifter som kommer att förekomma. Vidare har du även god systemvana och god kunskap i MS Office. Du har mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

För tjänsten är det viktigt att du har god skriftlig förmåga samt är noggrann och flexibel. Du kan snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som sekreterare till Sandvikenhus i Sandviken. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och tre månader framåt, med möjlighet till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se.

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande.

Område:
Sandviken
Gävleborgs län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Sandviken . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Duktig sekreterare till Sandviken