Jurek

Ekonomiassistent till uppdrag över sommaren med start omgående

Till vår kund, en patentbyrå inom immaterialrätt söker vi nu en ekonomiassistent att avlasta i det löpande under sommarmånaderna med start omgående. Uppdraget förväntas löpa till början på september. Kunden har sitt kontor på Södermalm men man kommer efter upplärning ha möjlighet att arbeta på distans.

 

 

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

• Löpande bokföring

• Kontering

• In/utbetalningar

• Kund-och leverantörsreskontra

• Påminnelsehantering

• Avstämningar

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt dig som är ekonomistuderande på högskola. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och kan självständigt driva ditt eget arbete. Vidare har du goda kunskaper i Excel och kan göra enklare formler. Har du dessutom erfarenhet av ekonomisystemet Pyramid ses det som meriterande.

 

Som person är du noggrann och strukturerad, service-minded och bredd att hugga in där det behövs.

 

 

Du erbjuds

En bred roll som ekonomiassistent. Tjänsten omfattar 75 alternativt 100% med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper fram till 1:a september. 

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till uppdrag över sommaren med start omgående