Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till spännande företag

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett spännande företag beläget i centrala Göteborg. Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, trevliga kollegor och härligt arbetsklimat. I din roll som ekonomiassistent kommer du att arbeta med olika uppgifter, där bland annat koppla order mot fakturor samt viss kontering ingår.

Detta är en konsultanställning om 2 månader med start omgående! Varmt välkommen med din ansökan redan idag du urval sker löpande.

Vem söker vi?
Vi ser att du har läst en YH- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Kanske har du arbetat ett litet tag eller är i början utav karriären. Det viktigaste är att du verkligen tycker om att arbeta med ekonomi samt är prestigelös och engagerad i ditt arbete. Vidare tror vi att du är lyhörd, social och trivs med att arbeta tillsammans med andra.

Du erbjuds
Du erbjuds en rolig roll med på ett expansivt företag beläget i fräscha lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag om två månader. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till spännande företag