Jurek Bemanning

Administratör sökes till Forso Nordic

Om företaget

Forso Nordic AB/Ford Credit är ett finansbolag som, med tillstånd från Finansinspektionen, verkar på den nordiska marknaden. Verksamheten syftar till att aktivt främja försäljning och marknadsföring av motorfordon, genom att erbjuda finansiering och administrativa tjänster avseende dessa. Våra kunder består av i huvudsak två olika kategorier, dels våra återförsäljare av motorfordon och dels av deras slutkunder. Vi arbetar främst med varumärket Ford men kan även finansiera andra bilmärken. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

 

 

Arbetsbeskrivning

Rollen som administratör är både rolig, utvecklande och spännande. I rollen ingår arbetsuppgifter så som att stötta Fords återförsäljare i finansiella frågor och ärenden, stämma av bilbokningar och kontrakt och gör avstämningar kring lagersaldon samt kreditlimiter. Vidare så kommer du att arbeta proaktivt med att identifiera och korrigera bokningar.

 

• Kontering och bokning av betalningar från återförsäljare

• Återbetalningar

• Avstämning av konton samt bilar i lager

• Mata in kontraktsuppgifter gällande demonstrationskontrakt

• Upprätta demokontrakt för återförsäljare och kontroll av limiter

• Lösa dagliga inkommande frågor som rör lagerfinansiering

 

Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor, och utöver dessa arbetskamrater så har du kontakt med andra kollegor internt.

 

Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig minst till och med mars 2020 med eventuell chans till förlängning.

 

 

Vem söker vi?

Till denna roll söker vi dig som är serviceminded, kommunikativ, strukturerad och självgående. Du trivs i en roll där du får kombinera din känsla för ordning och reda med din sociala sida och ditt goda sinne för siffror. Vi tror att du som söker har arbetat inom administration, ekonomi eller inkasso tidigare och har du dessutom arbetat med kundservice är detta meriterande.

 

Att arbeta i MS Office samt Excel är någonting du har god vana av och behärskar väl. Vi ser att du som söker talar och skriver svenska samt engelska flytande.

 

 

Du erbjuds

Ett spännande uppdrag i trevliga lokaler vilka är lätta att nå via bra kommunikationer. Uppdraget ger dig värdefull erfarenhet och meriterande kunskaper inför framtiden.

 

I denna process samarbetar Ford Credit med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på: elin.gulin@jurek.se 

 

Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Elin Gulin

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör sökes till Forso Nordic