Jurek

Ekonomiassistent till sommarjobb i Borås!

Arbetsbeskrivning

Till vår trevliga kund i Borås söker vi dig som vill ha ett utvecklande och roligt sommarjobb mellan v. 26-31. I rollen som ekonomiassistent kommer du att hantera arbetsuppgifter så som:

 

• Löpande bokföring

• In- och utbetalningar

• Ankomstregistrering

• Kontering av leverantörsfakturor

• Utlandsbetalningar

 

Detta är det perfekta sommarjobbet för dig som vill få värdefull erfarenhet inför framtiden eller kanske bara är intresserad av att arbeta några veckor på ett riktigt trevligt företag! Tjänsten är på 100% och arbetet utförs från kundens fina kontor i Borås tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor.

 

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från tidigare tjänster. Kanske läser du en YH-utbildning inom redovisning som börjar gå mot sitt slut? Som person tror vi att du är driven, prestigelös, noggrann och positiv. Du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system och gillar att lära dig nya saker!

 

Du erbjuds

Ett riktigt trevligt sommarjobb hos vår kund i Borås! Uppdraget startar v. 26 och pågår till och med v. 31. Under denna tid kommer du att vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund.

 

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar till julia.jarvholm@jurek.se. Jag ser framemot din ansökan!

 

Område

Borås

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Borås . Publicerat : 18 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till sommarjobb i Borås!