Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till Sollentuna

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Denna roll som ekonomiassistent är bred och innehåller både löpande ekonomiskt arbete samt administrativa uppgifter. Huvudsakliga ansvarsområden som tjänsten innefattar är:

  •  Kundreskontra
  •  Leverantörsreskontra
  •  Vara kvalitetskoordinator                        
  •  Posthantering och telefonväxel
  •  Kontorsansvarig

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat som ekonomiassistent och administrativt i några år sedan tidigare. Det är meriterade om du arbetat med olika affärssytem med fördel Pyramid men inget krav.  Du kommer rapportera till ekonomichefen.Då koncernspråket är engelska är det viktigt att du förutom svenska även är flytande i engelska språket, både i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är noggrann, positiv och flexibel. Du är serviceminded, professionell och prestigelös.

Du erbjuds
Denna tjänst ingår i Jureks uthyrningsverksamhet och kommer pågå i 6 månader. Därefter finns för rätt person goda chanser till förlängning.

Vår kund är ett internationellt företag som sitter i Sollentuna. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på 073-618 94 94 alternativt sophie.hersvall@jurek.se.

Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Sophie Hersvall

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till Sollentuna